sa se calculeze: a)
2 supra x+2 + 1 supra x+3
b) x+2 supra x+3 x x+3 supra x+4
c)x-3 supra x-4 : x-3 supra x-5
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
58
a)numitorul comun este (x+2)(x+3)
=2x+6+x+2 supra (x+2)(x+3)=3x+6 supra numitor.
b) =3x+6 supra x(la a2a )+4x+3x+12=3x+6 supra x2+7x+12
c) x-3/x-4×x-5/x-3=x-5/x-4
=2x+6+x+2 supra (x+2)(x+3)=3x+6 supra numitor.
b) =3x+6 supra x(la a2a )+4x+3x+12=3x+6 supra x2+7x+12
c) x-3/x-4×x-5/x-3=x-5/x-4
minecraftking00:
mersi
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă