Sa se calculeze derivatele următoarelor funcții:
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Regula de derivare: se deriveaza functia si apoi argumentul.
a)f'(x)=e^(2x+1)×2=2e^(2x+1)
b) f'(x)=7(2x+1)^6x2=14(2x+1)^6
g)=(2x+1)/(x²+x+1)
h)=2sinx×cosx=sin2x
i) 3cos3x
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă