Sa se dea un factor comun si apoi sa se descompuna expresiile: x (la putere 3)+2x (la puterea 2)+x=
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
[tex]x^3+2x^2+x=\\
x(x^2+2x+1)=x(x+1)^2[/tex]
andreea890:
dar ..x (la puterea 3)+4x (la puterea 2)+4=?
Răspuns de
1
x³+2x²+x= x(x²+2) parca asa
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Studii sociale,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă