Sa se efectueze (a+3) la puterea 2013, unde a=radical din 6 - 2 radical din 5 minus radical din 6 + 2 radical din 5
antonelatrif:
scuze nu am pus bine datele; sub primul radical este 6-2radical din 5, si dupa minus, sub al doilea radical este 6+2radical din 5
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
a=√6-2√5-√6+2√5=0
0^2013=0
as simple as that!!
0^2013=0
as simple as that!!
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Biologie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Istorie,
9 ani în urmă