Limba română, întrebare adresată de antoniagrecu24, 8 ani în urmă

sa se faca o compunere cu titlul La Saniusi in care sa se respecte partile principale ale compunerii:Introducerea Cuprinsul si incheierea

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ForeverUnicorn
2
                                    La sanius
  Introducere:Eu Simion Ana si Andrei mergem la sanius noi astemptam momentul acesta din toamna.Ne-am pregatit saniile de cu seara ne-a pus mama hainele si am mers sa ne spalam pe dinti apoi ne-am pus in pat.
   Cuprins:A doua zi nu mai ningea era chiar perfect sa mergi la sanius pe dealul cel mai inalt.Andrei si cu Ana s-au pus pe o sanie iar eu si cu Simion pe alta sanie.Si am inceput concursul.Eu si Ana aveam bulgari in maini iar baieti conduceau saniile,intre timp eu si Ana ne bateam cu bulgari de zapada.
   Andrei lua un viraj brusc si dintr-o data copii ajunsesera in brad.Andrei se lovi tare la genunchi iar Ana nu patise nimic.Simion o strigase pe mama dar nimic deoarece mama era in casa si pregatea mancare se vedea pe geam fumul de la fursecuri si cozonaci.Apoi il strigau pe tata dar tata se vedea in sufragerie pregatind decoratiunile pentru brad ca noi sa il impdobim.
   Copiii ajunsi sontac sontac in casa se asezara pe canapeaua de langa soba si o chemara pe mama sa le faca ciocolata calda dar mama ii si intrebase de ce are Andrei genunchiu umflat copii ii explicara.
   Incheiere: Intre timp copii terminase ciocolata calda si cand ajunse mama cu fursecurile ii vazu dormind.Aceasta a fost o zi la saniusi din viata mea.


Sper ca te-am ajutat!Cornita?

antoniagrecu24: Mersiii
antoniagrecu24: St putin
ForeverUnicorn: Ok stau
antoniagrecu24: dar nu e unde sa iti dau coronita
ForeverUnicorn: Dupa ce mai raspunde cineva poti
antoniagrecu24: dar nu itipot dati-am dat 5 stele si un multumesc
Alte întrebări interesante