sa se rezolve ecuatia :7(5x-8) +6(5-3x)=28-8(3-4x)
Am nevoie de ajutorul vostru!
Credeti ca va descurcati?
ofer coroana!!
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
7× ( 5x - 8) + 6 × (5 - 3x) = 28 - 8 × (3 - 4x)
35x - 56 + 30 - 18x = 28 - 24 + 32x
35x - 18x - 32x = 28 - 24 + 56 - 30
-15x = 30⇒ - x = 30:15
x = - 2
35x - 56 + 30 - 18x = 28 - 24 + 32x
35x - 18x - 32x = 28 - 24 + 56 - 30
-15x = 30⇒ - x = 30:15
x = - 2
Alte întrebări interesante
Franceza,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Studii sociale,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Biologie,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Franceza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă