Să se rezolve ecuațiile: punctul h
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
5/(x+m)-1/(m-x)=aduci la acelasi numitor
5(m-x)/(x+m)*(m-x)-(x+m)/(m-x)=
5(m-x)/(m²-x²)-(x+m)/(m²-x²)=
(5m-5x-x-m)/(m²-x²)=
(4m-6x)/(m²-x²)
5(m-x)/(x+m)*(m-x)-(x+m)/(m-x)=
5(m-x)/(m²-x²)-(x+m)/(m²-x²)=
(5m-5x-x-m)/(m²-x²)=
(4m-6x)/(m²-x²)
sevastianmogosanu:
Mulțumesc frumos!
Alte întrebări interesante
Ed. muzicală,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă