Franceza, întrebare adresată de dariela12, 9 ani în urmă

Să se traducă textul

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de manuelica
0
Cine va trai va vedea...
Asta este! Oamenii vor coloniza in curand luna si alte planete.Oamenii de stiinta afirma ca : viata va fi posibila in spatiul de aici cateva decenii.
Mai intai,navete interstelare vor transporta populatia Terrei devenita nelocuibila din cauza comportamentului nostru iresponsabil.Ne vom instala deci in mici sate dezinfectate si protejate de razele soarelui printr-o bula in interiorul careia vom putea respira fara echipament specific.
Nu ne vom mai hrani cu legume, carne sau peste, ci cu tablete micute fara gust, fabricate spre marea noastra nefericire.
In plus, cum microbii vor deveni cel mai mare pericol de combatut pentru noi, va trebui sa reciclam tot.Nu vom mai putea utilisa plasticul, nici petrolul sau alte materii prime pentru ca ele vor disparea in acelasi timp cu Terra ca urmare a unei gigantice catastrofe nucleare.Doar energia solara va fi utilizata.
Se vor schimba si transporturile de asemenea : vom primi la nastere un ceas pe care va fi suficient doar sa tastam destinatia dorita pentru a ajunge acolo instantaneu.
Apoi,in ceea ce priveste comunicatiile,acestea vor evolua si ele : oamenii de stiinta vor insera in creierele copiilor implanturi inca de la varsta de un an,ceea ce va face ca telepatia sa fie prima cale de transmitere a informatiilor.Astfel,pentru fax, vom citi mental textul si apoi il vom trimite dupa ce vom fi contactat persoana careia i se adreseaza.Pentru a indica sfarsitul transmisiunii, vom clipi din ochi de doua ori.
Scoala nu va mai exista deoarece copiii vor dobandi cunostinte primind implanturi pentru fiecare materie.Acestea din urma vor permite in mod egal o actualizare automata in functie de nevoi sau de noile descoperiri.
In final,industria farmaceutica va cunoaste o crestere extraordinara intrucat tehnologia ne va umple creierul cu toate aceste lucruri si va trebui sa luam medicamente impotriva bolilor de trei ori pe zi.
Alte întrebări interesante