Alte limbi străine, întrebare adresată de bedeleancarmenozxha5, 8 ani în urmă

Salut. Am nevoie de 7 exerciti pentru ora de sport
De exemplu
P.I (pozitie initiala)
T(timpul)1-4-aplecarea capului inainte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de murmurmur347
0
• 40 exercitii pentru abdomen
Indicatii: stati intins pe spate cu bratele pe langa corp. ridicati picioarele spre tavan pana cand sunt perpendiculare cu acesta. Sprijinindu-va pe brate, ridicati fesele cativa centimetri de la podea. Reveniti la pozitia initiala si reluati exercitiul!
• 20 genuflexiuni
Indicatii: stati cu mainile pe langa corp si cu spatele drept. cand flectati genunchii intindeti bratele in fata dvs. paralel cu solul. 
Reveniti la pozitia de start si reluati exercitiul!
• 20 aplecari pe scaun
Indicatii: stati pe marginea scaunului cu genunchii indoiti, picioarele flectate usor departate, iar greutatea corpului pe calcaie. Va prindeti cu mainile de partea din fata a scaunului. Tineti spatele drept. Folositi-va de maini pentru a trage usor trunchiul in fata pana cand umerii sunt perpendiculari cu scaunul. Reveniti la pozitia initiala si repetati miscarea. 
Pentru gât
 – muşchii gâtului sunt de foarte multe ori neglijaţi. Pentru a lucra aceşti muşchi, e nevoie de o bară sau nişte greutăţi în mâini şi, fără a îndoi braţele, ridică din umeri. Exerciţiul se repetă de 8-12 ori.

2. Pentru bicepşi – Aceasta este una dintre cele mai importante grupe de muşchi, deoarece bicepşii ajută la tragere.

Stai pe o bancă înclinată cu greutăţi în fiecare mână şi ridică-le pe rând. Se repetă de 8-12 ori, cu pauză de câteva secunde între ele.

3. Pentru piept – a doua cea mai importantă grupă de muşchi din corpul nostrum.  O metodă este să stai orizontal şi să împingi o bară sau gantere vertical în sus.

4. Pentru antebraţe – la fel ca şi muşchii gâtului, uităm de antebraţe. Pentru a antrena această zonă, prindeţi un băţ de care este atârnată o greutate şi rotiţi pumnii de parcă sunteţi pe motocicletă.

5. Pentru fese – un exerciţiu foarte căutat pentru  cele care doresc să fie mai sexy. Pentru a lucra muşchii fundului, ia o bară pe umeri şi fă genuflexiuni, având grijă să îţi menţii spatele drept.

6. Pentru talie – un exerciţiu foarte important pentru femei. Pentru a lucra bine această zonă, poţi face abdomene în diagonală, ducând cotul la genunchiul opus.

7. Pentru coapse – cea mai puternică grupă de muşchi din zona picioarelor se lucrează foarte uşor. Ia nişte greutăţi în mâini şi ridică câte un picior pe rând. Repetă acest exerciţiu de 8-12 ori, cu interval de o minută.

COROANA PLIZZ


bedeleancarmenozxha5: Multumesc
murmurmur347: da coroana
murmurmur347: heieiii plizzz
murmurmur347: heeeeiiii
Alte întrebări interesante