Limba română, întrebare adresată de RoleaBogdan, 8 ani în urmă

Salut! Am nevoie de un eseu despre prietenie dau coroana!!!
Multumesc!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cristidogotari9
0

Răspuns:

Eseu despre prietenie

În lume nu sunt multe lucruri care sunt veșnice. După toate, de aur, bijuterii, haine fine, mașini scumpe și case - toate valorile sunt false, temporare. De-a lungul timpului, ei se deprecieze, rupte, corupt, nu mai este la modă. Dar poți numi trei lucruri în mijlocul valorile eterne, adevărate. Este credința, dragostea și prietenia. „Acesta - aceasta este cea mai mare comoara“, „un prieten adevărat este cunoscut în probleme“ - cât de des vom auzi aceste cuvinte, dar rareori gândesc la valoarea lor reală.

În timp de astăzi este foarte dificil de a găsi un prieten adevărat. Da, fiecare dintre noi avem o mulțime de prieteni pe care le numesc fluturi-o zi. Ei sunt gata să meargă cu tine la cinema sau o cafenea, pentru a ajuta cheltui bani în buticuri la modă, râde la o glumă. Dar acești prieteni nu te va sprijini în vremuri dificile. De ce au nevoie de unul. care are nevoie de ajutor, care au nevoie de confort, pierzi timpul? Ei ar merge mai degrabă la alți prieteni, norocoși la filme. Și perdanții nu sunt interesați de ele.

Dar un prieten adevărat nu te va lăsa în voia soartei. Orice se întâmplă, indiferent de problema nu este bătut la ușa ta, o va fi întotdeauna acolo, să fie întotdeauna gata să ajute, sprijin, confort. El este dispus să doneze timpul lor, bani și chiar viața pentru tine. Acest lucru este adevărat prietenie. care este un lucru etern și scump în viață. Și așa este un lucru foarte valoros, trebuie să prețuim și să-l comoara.

SPER CA TEAM AJUTAT !!!!

Alte întrebări interesante