Ed. tehnologică, întrebare adresată de B6gwgbwrtgef, 8 ani în urmă

Salut!
Am și eu nevoie de puțin ajutor!
Am nevoie de un referat despre propria mea afacere(restaurant sala de sport,scoala,sediu de informatica,orice)si sa contina:numele,data când s a lansat,cati angajați are,de un vin anumite produse(aici dacă vrei la restaurante),unde se afla acest loc de munca,ce legi are,etc
Va rog mult!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeamaria720
3

După mult timp și după multă muncă am reușit sa îmi lansez propria mea afacere. Aceasta este un restaurant la care visam de mult timp. Numele restaurantului este (adaugi tu ce nume vrei) și este foarte încăpător, este luxos cu servicii foarte bune și deja încercat de multe lume care au fost mulțumiți de acesta.

Acest restaurant a fost lansat vara aceasta, în 15 august(sau pui ce data vrei), iar cu angajații nu am nicio problema, și la fel și ei sunt plătiți cum se cuvine cu un salariu destul de mare fiecăruia pentru un restaurant,si ei sunt aproape 20. Doi dintre ei stau la intrare sa ii dea un sentiment plăcut clientului, sase sunt bucătari și toți sunt cunoscuți pentru mâncarea bună care o fac. Patru sunt pentru curățare restaurantului deoarece are și un etaj cea ce ocupa mult timp,iar tot 4 sunt și pentru servirea clienților,iar restul pentru nevoile pe care nu le am menționat deoarece sunt prea multe. Vreau sa menționez faptul ca produsele sunt aduse și luate cu grija deci nu aveți de ce sa va temeți,iar toalete sunt curate și îngrijite.

Bine înțeles ca acest restaurant are și niște legi care trebuie respectate astfel nu aveți ce caut aici, de exemplu e interzis sa pășească clienții în locurilw interzise sau pe care le pot accesa doar angajații acestui restaurant și măcar clienții sa aibă respect și sa se comporte manierat și sa nu jignească angajații pentru nemulțumire lor și multe altele.

Va recomand cu mult drag restaurantul meu, sper sa va placa și sa îmi spuneți părerea și ideile voastre pentru îmbunătățirea acestuia tocmai la stânga de la întrare, iar dacă nu va descurcați un angajat va va ajuta sa va orientați nu doar acolo ci în tot restaurantul!

Sper ca nu am răspuns prea târziu dar mi a luat ceva, editezi tu ce nu e prea placul tău!


B6gwgbwrtgef: Mersi mult!!!
andreeamaria720: cu drag!
B6gwgbwrtgef: Mi a fost o lene și n am avut idei de loc
B6gwgbwrtgef: :)))
andreeamaria720: te înțeleg stai linistit:)
Alte întrebări interesante