Limba română, întrebare adresată de anghelutamihai, 8 ani în urmă

Salut am si ey nevoie de ajutor 2. Identifică cuvintele care desemnează emiţătorul şi recep- torul mesajului în textul dat. 3. Având în vedere conținutul mesajului, precizează carac- teristicile (personalitate, nivel de educație, vârstă, venit) potentialilor cumpărători (publicul-țintă). De obicei textul publicitar presupune o comunicare​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cioboteanuionut
1

Comunicarea 1) este procesul de transmitere a unui mesaj (idei, impresii, sentimente etc) de la un emiţător/o sursă, la un receptor/destinatar, folosind un cod comun (un sistem de semne) şi un anumit canal.

Comunicarea 1) este procesul de transmitere a unui mesaj (idei, impresii, sentimente etc) de la un emiţător/o sursă, la un receptor/destinatar, folosind un cod comun (un sistem de semne) şi un anumit canal.Cel mai important mijloc de comunicare este comunicarea verbală/prin limbaj/lingvistică. 2)

Comunicarea 1) este procesul de transmitere a unui mesaj (idei, impresii, sentimente etc) de la un emiţător/o sursă, la un receptor/destinatar, folosind un cod comun (un sistem de semne) şi un anumit canal.Cel mai important mijloc de comunicare este comunicarea verbală/prin limbaj/lingvistică. 2)Potrivit lui Roman Jakobson, o situaţie de comunicare (totalitatea circumstanţelor în care se produce comunicarea) implică şase elemente:

Comunicarea 1) este procesul de transmitere a unui mesaj (idei, impresii, sentimente etc) de la un emiţător/o sursă, la un receptor/destinatar, folosind un cod comun (un sistem de semne) şi un anumit canal.Cel mai important mijloc de comunicare este comunicarea verbală/prin limbaj/lingvistică. 2)Potrivit lui Roman Jakobson, o situaţie de comunicare (totalitatea circumstanţelor în care se produce comunicarea) implică şase elemente:1) emiţătorul (E)/locutorul (în comunicarea orală)/transmiţătorul mesajului;

Comunicarea 1) este procesul de transmitere a unui mesaj (idei, impresii, sentimente etc) de la un emiţător/o sursă, la un receptor/destinatar, folosind un cod comun (un sistem de semne) şi un anumit canal.Cel mai important mijloc de comunicare este comunicarea verbală/prin limbaj/lingvistică. 2)Potrivit lui Roman Jakobson, o situaţie de comunicare (totalitatea circumstanţelor în care se produce comunicarea) implică şase elemente:1) emiţătorul (E)/locutorul (în comunicarea orală)/transmiţătorul mesajului;2) receptorul (R)/destinatarul/primitorul mesajului/interlocutorul; 3) mesajul (M)/conţinutul comunicării; 4) codul (L – limbajul în comunicarea lingvistică); 5) canalul/contactul/suportul material al comunicării (C); 6) contextul (Cx)/circumstanţele sociale, psihologice şi lingvistice în care se produce comunicarea.

Alte întrebări interesante