Biologie, întrebare adresată de razvanalexandr, 9 ani în urmă

Salut, am urmatoarea intrebare:

Am fost la profil matematica-informatica si am luat bacul cu: 7.10 la matematica, 7.90 la romana si 9.75 la biologie(anatomie) si vreau sa merg la medicina la Cluj, dar nu anul acesta(din probleme personale).Vreau sa va intreb daca este cineva care este la medicina sau care vrea sa intre anul acesta cum a invatat la biologie ? Eu mi-am facut un program de vreo 8 ore pe zi la invatat si incep de maine.Este ok acest program avand in vedere materia stufoasa?


legislatie: nimeni nu te va aprecia dupa cate ore invati, ci dupa ceea ce cunosti. Restul e cancan...
JustKidding: iti maltratezi creierul in felul acesta, nu sunt indicate 8 ore pe zi.
JustKidding: de studiu, continue..

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Marinela100
1
Este bine ca inveti atat si ca vrei sa te duci la medicina dar nu este bine sa inveti 8 ore pe zii deoarece creierul se oboseste sa zicem ca esti sa dai admiterea la facultate si te intreaba oamenii aceea ceva tu dupa nu mai stii deoarece ai invatat atat de mult si dupa te incurci dar nu vreau sa iti zic ca sa nu inveti inveti dar mai in pauze adica citesti repeti de cateva ori dupa mai faci asa . Dar este degeaba ca tu la scoala nu ai invatat adica ai invatat doar cand te ascult si cand era sa iti dea vrun test dar daca ai invatat si stii ca esti pregatit numai atunci faci cum te-am dat acel sfat dar daca nu ai invatat infiecare zii este cam degeaba si atunci trb sa inveti mult . Sper ca te - am ajutat !!! Si mult succes !!!
Răspuns de justmeekarina
1
Eu dau la medicina anul asta. programul e ok, insa la CLuj ai nevoie si de chimie, iar chimia daca nu o inveti calumea nu ai cum sa intri. Si nu stiu daca iti ajunge un an sa o inveti. Nu te axa doar pe bio. Fa-le in paralel. 4 ore bio 4 chimie. Scrie mi in privat daca mai ai nevoie de cate ceva
Alte întrebări interesante