Salut.
Cine ma ajuta sa rezolv un exercitiu la matematica.
Descompuneti in factori expresia
x²-2x-3
2x²-x-3
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
x²-2x-3=x²+x-3x-3=x(x+1)-3(x+1)=(x+1)(x-3)
2x²-x-3=2x²+2x-3x-3=2x(x+1)-3(x+1)=(x+1)(2x-3)
2x²-x-3=2x²+2x-3x-3=2x(x+1)-3(x+1)=(x+1)(2x-3)
Alte întrebări interesante
Engleza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
10 ani în urmă
Fizică,
10 ani în urmă
Limba română,
10 ani în urmă
Geografie,
10 ani în urmă
Biologie,
10 ani în urmă