Limba română, întrebare adresată de Minecraft92816, 8 ani în urmă

Salut ! Imi puteti face o compunere intre 250-300 de cuvinte in care sa povestiti ce va fi Ionel peste 20 de ani dar familia lui .Din povestea ,,Vizita,,
Dau coroana....eu am scris doar 200 si ne-a spus ca o sa ne de-a nota . Multumesc!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de kiki341
0
Ionel,prea iubitul fiu a Madamei Popescu va fi un maioras, deoarece acesta era foarte mândru de costumația sa ceea ce înseamnă că își dorește de mic această meserie. Acesta purta un costum rosu aprins ca focul cântând la o trambita si la tobe . Mama acestuia nu părea a fi deloc împotriva dorinței copilului ei sau a plăcerii de a purta acest costum , ci părea a fi bucuroasă de alegerea neastamparatului sau copilaș despre care avea o parere foarte buna . Cred ca daca Ionel si a pierdut interesul la această meserie , peste 20 de ani acesta ar fi fost un cântăreț renumit la trambita, tobe sau la orice alt ceva . Dacă acesta si a păstrat dragostea pentru jucării,in special caii de lemn , va fi peste 20 de ani un meșteșugar care confecționează fel de fel de jucării pentru copii. Cred ca ai săi părinți il vor susține întrutotul pe copilul lor încât aceștia s ar ocupa de carieră sa muzicală, organizarea concertelor , practic sa l sprijine în absolut toata aceasta cale aleasă de Ionel ; pe de altă parte ,daca acesta ar alege alta meserie cred ca mama sa ar fi casnică ori ar fi o menajeră sau chiar bucătăreasa, iar tatăl acestui micuț, nazdravan si creativ copil ar ramane ca si in poveste un agricultor obișnuit.

kiki341: Habarnam cate cuvinte sunt , dar scuza ma daca nu am atins nr exact dar o poti imbunatati sau lungi tu pe cat posibil .
Alte întrebări interesante