Limba română, întrebare adresată de susanu8002ozttpb, 8 ani în urmă

Salut. la ex 2 am scris corect in propozitie frumos dar am dat cu ghilimele " era imbracat in mare gala ". nu imi da punctajul daca am dat ghilimele?

iar la ex 5 stiu ca nu trebuie sa depaseaza 50 de cuvinte dar am scris undeva la 52 are ceva?

stima.​

Anexe:

cosmaandra2000: La 2 e bine oricum si cu ghilimele si fara. La 5, e chiar indicat sa depasesti si sa scrii tu bine ce ai acolo folosind si citate si explicatii. Este chiar indicat. Profa mea de la clasa nici nu se uita daca vedea 3 randuri, iti dadea 1-3pct. Deci pentru unele profe conteaza sa fie calitate dar si in cantitate mare, sa zic asa. Eu dezvolt o gramada la ultimele 2 exercitii.
cosmaandra2000: Si in plus... nu le numara nimeni. Sa iasa la ochi acolo
cosmaandra2000: am 7 randuri lejer si nu imi fac griji. Important e sa nu scrii vreo 15
susanu8002ozttpb: Mie meditatoarea mi a spus sa nu depasesc 50 de cuvinte la ex 5 ca cica d aia scrie 30-50‍♂️.. eh. Doamne ajuta. mersi mult
cosmaandra2000: Pai numai citatul iti lua 2 randuri :)) Nee stai calma. Pana la urma 30-50 inseamna 3-5 randuri. Nu ai cum sa scrii in atat si sa cuprinzi tot. Sau poate m-am obisnuit eu mai riguroasa de la profa mea, posibil si asta. Insa nu stii niciodata cine iti poate corecta.
DeBwos: Daca e de bine..Sarbatorim,da? !:d
susanu8002ozttpb: Hahaha. Sigur. Mersi mult de tot!
DeBwos: Ne anunti daca e de bine,bft si sall !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de voichitacorneliana99
2

Răspuns:

nu are nimic

stii daca ai depasit cu un pic nu ar trebui să îți scadă din punctaj ,iar daca ai pus ghilimele n-are nimic eu zic ca e foarte bine ...

Alte întrebări interesante