Limba română, întrebare adresată de SusneaGaming, 8 ani în urmă

Salut! Ma poate ajuta cineva cu o poveste despre orice? As dori sa fie facuta de voi, nu copiată de pe internat. Multumesc!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Lohe
1
Eram pe bicicleta. Trebuia sa ajung cat mai repede la antrenamnt, nu puteam sa mai intarzii inca o data. Am ajuns in mijlocul unei intersectii si brusc am auzit ceva. Era o masina. Soferul nu a putut pori la timp, nici eu de altfel. M-am lovit de masina si am aterizat 2 metri mai incolo. M-am lovit doar la picior. Soferul a iesit si si-a cerust scuze, iar eu i-am explicat ca nu e vina lui, ci a mea. Intr-un final, am ajuns la antrenament, 10 minute mai tarziu...din nou.

Sper ca te-am ajutat!

SusneaGaming: Multumesc!!
Răspuns de Delancey
3

Cu fiecare zii trecuta, teama de-al pierde crestea. Stateam pe scaunul incomod de langa patul lui si speram la o minune. Era in aceasta stare de cateva luni, iar speranta ca-si va reveni scadea cu cat timpul trecea. Doctorul a spus ca depinde de el daca se va trezi sau nu. L-am rugat, l-am implorat sa se trezeasca, sa tipe la mine, orice... Insa nu a facut nimic, doar sta acolo, parca ar dormi. Vinovatia ma manca de vie, daca nu decideam sa plec, el nu ar fi venit dupa mine, iar acea masina nu l-ar mai fi lovit. El a insistat sa vina, sa ma proteja, caci pana la urma e fratele meu mai mare. Amintirile din acea zi se desfasurau din nou in fata ochilor mei, si lacrimile se rostogoleau cu viteza pe obrajii mei. Dau sa ma ridic, sa plec, dar ceva ma impiedica. David imi tinea mana, chiar ma strangea de mana. Ma intorc insitincitiv spre el si vad ca are ochii deschiisi. Lacrimile de tristeta s-au transformat repede in unele de bucurie, am strigat repede dupa o asistenta, iar acesta a venit imediat. Dupa plecarea acesteia il aud spunand incet.

- Ti-am spus ca nu te voi parasi niciodata.

Alte întrebări interesante