Limba română, întrebare adresată de alinpop555, 8 ani în urmă

Salut, ma puteți ajuta? Trebuie sa fac o compunere de 150 cuvinte în care sa scriu "iubirea este sau nu afectata de amărăciune și nevoile vieți" nu am nicio idee.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mateiflorinaale
1

Răspuns:

Iubirea este sau nu afectata de amărăciune și nevoile vieții?

Din punctul meu de vedere este, și încă foarte mult deoarece, odată cu ani vin și problemele, nu este totul roz, ca în pozesti.

De exemplu, probleme la servici, vi acasă stresat și nu ai chef de nimic, decât de un somn bine meritat. Poate partenerul sau partenera vrea sa vorbească cu tine dar tu ești prea obosit ca să observi. Din chestii mărunte se ajunge la ceva mare dacă nu sunt oprite din timp. Și asa relația dintre parteneri se răcește și devin distanți, dacă ei nu vor observa și nu vor vorbi despre problemele lor, vor ajunge sa se despartă sau sa se însele unul pe celalalt pentru a cauta iubire, deoarece omul este făcut sa iubească dar este făcu și pentru a fi iubit.

În concluzie iubirea poate fi afectata de amărăciune și nevoile vieți, sunt cazuri multe în care partenerii nu se mai iubesc din cauza problemelor de zi cu zi și din cauza neajunsurilor.

Sper ca te am ajutat!


alinpop555: Mersi!
mateiflorinaale: cu drag!
Alte întrebări interesante