Limba română, întrebare adresată de andeialh, 8 ani în urmă

salut ofer 60 de puncte ​

Anexe:

andeialh: multumesc☺

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
4

Este o zi frumoasă de primăvară. Părinții și sora mea sunt plecați la unchi, iar eu mă pot bucura de câteva ore în compania lui Ricky, cățelul meu, dar și a unor cărți.

Am multe de făcut, ca de exemplu să îmi fac un ceai și să citesc cartea " Matilda". Ceaiul este gata, și fug în living. Aștept ca ceaiul să se răcească puțin. Mă așez pe fotoliul de catifea roșie, moale la atingere, și mă cuibăresc în acesta lecturând, aflându-mă în compania lui Ricky, și savurând în același timp ceaiul revigorant de ghimbir.

Deodată îl simt pe Ricky agitat și tensionat. Latră puternic. Îmi face semn să mă duc la bucătărie.

Intru la bucătărie, și simt un miros nefamiliar, dar înțepător. Gazele!! Le-am oprit?! Mă uit si văd că sunt deschise, așadar le închid repede. Între timp, sosesc părinții și sora de la unchi.

- Ce s-a întâmplat?, spune panicată mama. Simt miros de gaze!

- Din fericire, nimic grav! spun cu un zâmbet îndreaptat spre Ricky. Am făcut un ceai, și am uitat să opresc gazele... Dar.... Datorită lui Ricky, sunt bine.

- Să aerisim repede! spune mama.

- Acum deschid geamurile.

Sunt foarte fericită deoarece azi, Ricky mi-a demonstrat cât de inteligent poate fi, salvându-mă de la o nenorocire. Tot ce îmi rămâne de făcut este să îl îmbrățișez pe scumpul meu cățel, și să îi ofer iubire necondiționată.

Alte întrebări interesante