Istorie, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Salut prieteni, am nevoie de cineva care sa bage sa ma ajute la ceva foarte serios. Am nevoie de 1 pagina sau mai mult a4. Si sa nu fie copiat va rog. Eseul in imagine . Va rog enorm.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de puiuflorindraga
2
Studiind etimologia cuvantului "holocaust".....am ajuns la concluzia ca acesta inseamna uciderea in perioada 1937-1944,,,,a peste 6 milioane de evrei !!Printre acestia se aflau batrani,femei si copii! Cifrele vehiculate de istorici spun ca doar copii,au fost ucisi in cele 42500 de puncte de executie......sau mai bine ...le putem spune lagare de exterminare in masa,peste 1,5 milioane!De fapt,inca din anul 1033.....nazistii au inceput constructia unor astfel de lagare, in care evreii erau ucisi prinn gazare!De fapt regimul national -socialist din Germania ,condusa de Adolf Hitler,nu a ucis doar ebrei ci si rusi,polonezi,romi,alte etnii slave,prizonieri de razboi sau bolnavi mentali!Germanii doreau o epurare a celor care nu erau de rasa "pur-ariana"....cum spuneau ei!Cei mai multi evrei,au fost exterminati intre anii 1941-1944,Dupa 1939,adica dupa inceperea celui de-al doilea razboi mondial...evreii germani,precum si cei straini,au inceput sa fie introdusi si inghesuiti in "ghetourile pregatite din timp de nemti!La acest asasinat in masa au participat peste 200.000 de oameni.(ofiteri,subofiteri,medici germanisi chiar si organizatiile paramilitare organizate,au ucis peste 2 milioane de oameni(evrei,binenteles)in mai putin de 1 an !Un nume de trista amintire.....a ramas printre evrei maiorul doctor Mengele,nedicul care facea experiente  pe cei internati in "lagarele mortii!"Rezistenta armata evreiasca.....a fost infima si limitata!Cu toate acestea cateva mii de evrei au luptat  in rezistenta franceza si  dupa 1941 in "trupele" de partizani!Aceasta este pe scurt povestea holocaustului,Nu voi omite faptul ca multi evrei au fost ajutati sa fuga in tara lor de populatia tarii noastre care cu riscul pierderii vietii,au incercat (si multi au reusit)sa salveze de la moarte multi evrei care erau in Romania si erau urmatiti  de serviciile secrete germane!(trupele S.S.)Iti doresc o seara placuta!

Utilizator anonim: wow. ms ft enorm enorm
Utilizator anonim: puiuflorindraga ? nu doriti sa ma mai ajutati tot cu acest eseu dar am nevoe de putin mai mult ca astai un concurs de la raion si trebuie sa facem 2 foi a4. cu marimea 12 va rog mult daca ma mai puteti ajuta va rog enorm
Alte întrebări interesante