Engleza, întrebare adresată de isutach, 9 ani în urmă

Salut. Sunt nou aici si vreau sa-mi spuna si mie cineva despre subiectul: de ce se foloseste engleza in scoli.Despre asta trebuie sa vorbesc la scoala la ora de engleza. Sper ca ma puteti ajuta.P.S. vreau si in engleza si in romana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeaingeras1
0
Limba engleza este unul dintre obiectele predate in scoli pentru a imbunatati cunostintele unei persoane. Niciodata nu este suficient sa stim doar o limba iar engleza este importanta fiind o limba de circulatie internationala si limba oficiala in cele mai multe tari ale lumii. Cu ajutorul limbii engleza poti avea un trai mai bun printr-un job mai bun, acces la informatii noi si sa calatoresti oriunde pentru ca engleza poate fi folosita in orice tara.
English is one of the subject taught in schools to help you improve your knowledge. Its never enough to know only a language and English is the most important language because is an international language and official language in most countries of the the world. With English you can live better by getting a better job, you have acces to new informations and you can travel anywhere in the world because you can use English in any country.

isutach: Multumesc mult,m-ai ajutat.
andreeaingeras1: cu placere
Alte întrebări interesante