Biologie, întrebare adresată de cochita, 9 ani în urmă

Salut! Va rog mult ajutati-ma! DAU MULTE PUNCTE CELEI/CELUI CARE MA AJUTA!!!

De realizat o compunere o vizita la gradina zoologica(dati un titlu,aratati scopul vizitei,descrieti modul de viata a animalelor,reguli pe care trebuie sa le respectati,comportamentul vostru sau al colegei voastre,modul cum sunt ingrijite animalele,gradina zoologica,concluzii,aprecieri pozitive si negative).

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de motanudeea
0
La Zoo
  
       In ,,saptamana altfel'' doamna diriginta a hotarat sa facem o vizita la Zoo. M-am bucurat n-o mai vizitasem de cativa ani.
        Nu merg prea des la Zoo deoarece ma intristeaza conditiile in care sunt tinute si nu ma refer la faptul ca sunt prost ingrijite. Un animal, dupa parerea mea trebuie sa traisca liber, sa se bucure  de natura si de viata. Pe de alta parte, gradina Zoologica este si un lucru bun deoarece poti vedea pe viu animale pe care altfel nu ai fi avut cum sa le vezi.             
     Animalele sunt tinute in custi sau intr-un loc imprejmuit, dupa parerea mea mult prea mici pentru ele. 
       Regulile intr-o gradina Zoologica sunt simple - nu trebuie sa te apropii prea mult de animalele periculoase, altfel iti vei pune viata in pericol cum a facut colega mea Carmen. Din dorinta de a-si face o poza interesanta s-a apropiat prea mult de tarcul lamelor. Avand o inghetata in mana s-a trezit ca lama ia smuls-o pur si simplu din mana. Nu a patit nimic s-a ales doar cu o sperietura zdravana si cu o poza intr-o ipostaza comica cum nu si-ar fi dorit.
      In concluzie o vizita la Zoo poate fi interesanta mai ales pentru cei mici dar pleci si cu un gust amar dupa ce le-ai vazut tristetea in ochi.

Alte întrebări interesante