Engleza, întrebare adresată de bibi1236, 9 ani în urmă

Salut,va rog să mă ajutați!
Trebuie să fac un proiect la engleză și eu am ales să fac despre muzică. Acest proiect are 3 parti: in prima parte m-am gândit să desenez mai multi cântăreți iar alaturi sa scriu titlul mai câtorva melodii ale respectivilor cântăreți si sa asociez melodia cu cântărețul. În a doua parte să pun diferite întrebări (gen ,,care este cel mai mare eveniment muzical din Europa aproape chiar din lume?'') la care sa se răspundă cu a) , b) sau c). Si eu acum va rog să îmi spuneți ce sa mai scriu în a doua și a treia parte.
P.S.: O să pun de mai multe ori întrebarea ca să primesc cât mai multe păreri și idei (si va rog să nu scrieți aceleași răspunsuri la toate întrebările)
Mulțumesc mult pentru ajutor (și pentru că nu v-ati plictisit citind acest foarte lung mesaj! ❤
)
Aa,si va rog să îmi scrieți ideile voastre în română

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ioana174V
0
Te complici dar poate ai talent la desen si poti desena bine portrete :)

In orice caz, sa stii ca mai poti sa alegi mai multe imagini cu diversi cantareti (faimosi) si tragi la xerox imaginile (relativ mici imaginile) cat sa poti lipi mai multe pe aceeasi pagina, sau pe 2-3 pagini (daca vrei un proiect mai mare).
Ca intrebari poti incepe cu Who is the king of pop (cine e regele pop-ului)
a) Freddy Mercury
b) Madonna
c) Michael Jackson (asta e)
Cine canta melodia "i want to break free?" a,b,c... (queen o canta- freddy mercury e cantaretul de la queen). Asta e muzica veche dar poti merge pe aceeasi idee si cu niste cantareti mai noi.
Spre exemplu cine a castigat Eurovision in anul x (who won the eurovision in x year)
De asemenea poti face si riddle (ghicitori). Pui anul in care au cantat nu stiu ce melodie, apoi pui o informatie super populara despre ei si zici ghici cine e. Ex: They sang the song "--- --- ----" in 2005 and they were very popular in 2007. Who are they? (sau he, sau she)

Distractie placuta

bibi1236: Mulțumesc muult
bibi1236: Chiar sunt niste idei SUUUUUUUPER tari❤❤
Alte întrebări interesante