Limba română, întrebare adresată de 12AleAlexandra121, 9 ani în urmă

Salut! Vreau o reclama pentru Cesi face omul cu mana lui de promovare. DAU COROANA !!!


12AleAlexandra121: SCZ. NU MAM EXPRIMAT CUM TREBUIE . O RECLAMA DE PROMOVARE PENTRU Cesi face omul cu mana lui . În ea sa promovezi acea opera .
Astarul: ce opera?:))
12AleAlexandra121: Sa scri ceti place la ea , ce tea atras la ea .
12AleAlexandra121: LA OPERA Cesi face omul cu mana lui
Astarul: aha deci e o opera
Astarul: eu credeam ca trebuie sa facem noi o compinere sau ceva
Astarul: scz
Astarul: am sa o caut pe.google
12AleAlexandra121: Mersi mult .
Astarul: npc avand in vedere ca n-am facut nimic

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Astarul
3
Autorul incearca prin acest text sa ne expuna pericolul iminent,probabil inevitabil de producere a unuei catastrofe de proportii gigantice ce va lasa in urma un Pamant ostil vietii,dupa ce,bineinteles dupa disparitia celei existente.

Criteriul evolutiv de baza pentru inscrierea in cadastrul galactic,descoperirea energiei termo-nucleare este unul dintre cele mai mari si utile descoperiri din istoria omenirii .

Din pacate,in mana unor lideri ignoranti ,aceasta tehnologie s-a transformat in bombe ce au ajuns mijloace de manipulare si dupa situatia tensionata la care s-a ajuns ,este indreptatit sa credem ca al treilea razboi mondial sa curme existenta glorioasa a pamantenilor.

Iarna nucleara ,principalul efect al ridicarii de praf si fum ce vor permite doar razelor ultraviolete sa patrunda in atmosfera va cuprinde totul si cel mai probabil fiintele rationale ramase in viata vor avea de ales dintre moartea de foame sau cea prin sufocare.In nici un caz pamantul nu va mai putea fi exploatat si  abia atunci oamenii vor constata , cu un gol in suflet ca si-au ucis pana si speranta.

In principiu zilele omenirii sunt numarate , dupa cum ne transmite si autorul prin mesajul textului , implicarea mediului in experimente daunatoare a dezlantuit dezastrul.

La fel cum a concluzionat si Naron,am inceput frumos,am evoluat mai repede ca altii dar tocmai acest avant ne-a impus o ignoranta ce ne va involua moral pana la autodistrugere.


Astarul: npc
Astarul: coroana?:))
Alte întrebări interesante