Limba română, întrebare adresată de mazilustefania2, 9 ani în urmă

Salut vreau su eu un text de trei aliniate in care sa arat ce trebuie sa faca toti oamenii pentru a demonstra ca respecta cu adevarat natura

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de boss2000
0

Diana era o fata gingasa, care iubea florile, copacii, aerul curat si toata natura .

Intr-o zi , fetita mergea cu niste prietene la plimbare, pe marginea unei paduri . Acolo , erau cativa oameni la picnic. Când fetita vazu cate mizerii au lasat in urma lor , ea isi lua manusi si incepu sa curete in urma unor oameni carora nu le pasa catusi de putin ca ei imbolnavesc natura prin gunoaiele lasate. Când prietenele Dianei au vazut cum curata Diana in urma unor oameni nepasatori, acestea au ramas uimite.

Asta inseamna sa respecti, sa iubesti si sa ai grija de natura !

Răspuns de Rawan
0
          Respectul faţă de natură semnifică o acţiune de conservare a acesteia , întrucât trage după sine respectul faţă de noi , de sănătatatea noastră . 
            Fiecare om depinde  de natură , fie că îi convine sau nu . Este un mediu fără pretenţii  ridicate , însă o clipă acordată privirii în viitor ne poate determina să acţionăm corect . Ca oameni , trebuie să luăm măsuri . Putem recicla materiale refolosibile , căutăm produse cu etichetă ecologică europeană , putem înlocui becurile normale cu unele ecologice ,  nu lăsăm gunoaie în natură , să nu facem abuz de electricitate, apă etc .  
           Deşi este privit ca un subiect ambiguu de mulţi dintre noi , acest fapt este cu mult mai important şi necesar decât pare ,deoarece , continuând aşa , nu vom ajunge la un rezultat pozitiv , ci poate la unul catastrofal . 
Alte întrebări interesante