Matematică, întrebare adresată de FecuHomeworks, 9 ani în urmă

Salutare, prieteni ! Stiu ca acesta intrebare nu are legatura cu temele de acasa, dar am nevoie de parerea voastra. Profesorul nostru de matematica, ne-a anuntat astazi la ora de matematica ca se va organiza o olimpiada de matematica. Si m-a sfatuit sa merg impreuna cu vreo 4 colegi de-ai mei din clasa. Acest concurs are vreo 4 etape: una pe oras (ma refer la Lipova), una pe judet (Arad), una nationala si una internationala. Stiu ca n-avem sanse nici macar sa ajungem in etapa a 2-a pentru ca ne-a dat un model din anul 2012 si este foarte foarte foarte greu.In plus copiii sunt foarte pregatiti. Ne-a spus ca daca nu vrem sa mergem el nu se supara (ne-a spus-o zambind intr-un fel) . Ce ziceti? Sa merg? Sau sa nu merg? Eu n-as prea vrea sa merg, dar mama este tare
entuziasmata. Stiu ca profesorul ne-a spus asta ca se ne faca oarecum sa renuntam, deoarece probail crede ca nu suntem pregatiti intr-ajuns (ceea ce este oarecum adevarat). Vreau sa vad si parerea voastra! BTW, concursul este vinerea viitoare (peste vreo 8 zile).

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de eu116
2
Parerea mea ( de cadru didactic) este, sa mergi! Nu conteaza rezultatele! Ti-o spun din proprie experienta, profesorul tau va fi mandru de tine, de voi cei care veti participa, indiferent de rezultatele obtinute! Fa-ti profesorul mândru! Succes!

FecuHomeworks: Multumesc mult!
Alte întrebări interesante