Limba română, întrebare adresată de telespanlidia, 8 ani în urmă

Salutare!
Va rog mult sa ma ajutati. Am nevoie de o compunere in care sa prezinti o intamplare petrecuta intr-un tinut fantastic folosind o secventa descriptiva si una dialogata. Compunerea trebuie sa aiba peste 150 de cuvinte. Doresc seriozitate! Este exercitiu pentru clasa a VIII-a. Ofer 50 de puncte si coroana.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AlbertIm
4

Intr-o zi frumoasa de vara , ma gandeam sa ies afara si sa ma joc cu prietenii mei handball . Mi-am dorit acest lucru pentru ca nu mai suportam temele stresante de la scoala si simteam nevoie de liniste .

In drum spre parc m-am intalnit cu un om in varsta care m-a oprit si mi-a spus :

- Tinere/Fetita , trebuie sa ma ajuti  sa reintru in portalul de unde am venit .

Eu m-am intors cu spatele la el si am vrut sa plec deoarece am crezut ca face o gluma nesarata . Dar el mi-a spus spus din nou :

-Ajuta-ma te rog , tinere/fetita !

- Buna ziua ! Ce pot face eu un copil de 14 ani ( spui varsta ta am aproximat) ?

- Poti face foarte multe , doar ajuta-ma . Nu am bani la bine , trebuie sa chemam un taxi pentru transport apoi sa intru in fantana magici

Eu am oftat si am zis "Bine".

Peste cateva minute eram deja acolo , si spre mirarea mea s-a deschis un portal in care ne-a tras pe amandoi . Eu speriat/a  am inceput sa tip dar am realizat ca sunt in siguranta .Locul in care eram era foarte diferit de cel unde locuiam .Totul era foarte mic . Casele mici . Oamenii mici .Era un peisaj frumos intr-adevar dar eu nu cred ca puteam sa supravietuiesc acolo deoarece totul era foarte mic .

Dimineata m-am trezit in pat . Am deschis jaluzele si am vazut ca totul era normal . Dar oare cine era domnul acela si unde ma aflam ? Oare o fi fost un vis sau totul era real

#AlbertGaming


dinesculidia: Mulțumesc!
telespanlidia: Multumesc!
Alte întrebări interesante