Limba română, întrebare adresată de sfintesbianca, 8 ani în urmă

Sânger Vânătorul de vladimir calin rezumat va rog repede

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
0

Răspuns:

Imi staruie in minte, de cateva zile numele unei povesti "Povestea lui Sanger Vanatorul", o poveste ce am auzit-o o singura data, demult tare demult, cred ca au trecut 20 de ani de atunci.

"Dar facatura, necuratuli!', nu imi pot amintii acea poveste , stiu doar ca mi-a placut si am plans pentruca la final, tanarul vanator a murit, deoarece din greseala isi omorase iubita, transformata in caprioara, sangele a udat pamantul , iar pe acel loc a rasarit transformat o floare sangerie, cu miros ademenitor, o floare a durerii

Imi voi aminti de ea la momentul portrivit! Am readus multe amintiri legate de copilarie, am reanviat fantome dragi sau mai bine spus amintirea lor, redandu-le insemnatatea de odinioara, reintegrandule, dar voi lasa asa pe alta data, pt ca exista o tendinat , naturala si fireasca, sa ma avant pe taramul genealogiei, intr-un fel este si firesc, doar este meseria mea, sunt un mic arheolog al sufletelor.

In fine, ideea e ca am un sentiment, o stare ca am nevoie de natura, de contopire cu aceasta natura, cu copilul din mine, cu timpurile cand eram mai fericita ca niciodata .

Probabil ca Viata incepe sa isi releve un alt inteles, o alta fateta a ei ce trebuie explorata.

Explicație:

Cu plăcere!


Utilizator anonim: Sper ca-i bine
sfintesbianca: e bine mersi mult
Alte întrebări interesante