Limba română, întrebare adresată de Doina0398, 9 ani în urmă

"Sărut măicuță mîna ta" folosește drept pentru redactarea unui eseu.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alinaeremia2
2
mama-cea mai draga fiinta care ne-a dat viata!Ea este totul pentru mine : consolidarea la tirstete,speranta la deznadejde,forta la neputinta ,este izvorul iubirii si iertarii!
Gindurile cele mai intime le pot marturisi doar celei  mai apropiate persoane din viata mea,celei persoane in care ma incredere si care stiu ca mereu ma va sustine in cele mai dificile momente in orice etapa a vietii, asemenea persoana este 'mama'.Oriunde m-as afla ,imi vine in minte chipul ei frumos cu ochi albastri ca cicoare si zimbetul plin de duiosie.
Ea intruchipeaza dragostea ,hotarirea,inteligenta ,ambitia si bunatatea..Dragostea ei nemarginita pentru mine  a trezit in inima mea  un profund sentiment de recunostinta si admiratie.De la ea am inavat sa  iubesc munca si adevarul,omenia si dreptatea. Mama ,persoana  la care tin enorm si  o pretuiesc ca pe cel mai scump diamant,toata viata o voi respecta ,deoarece este fiinta cea mai draga.Sarut mana celei care-mi vegheaza fiecare clipa din viata mea,,si cu mare drag ai spun Te iubesc!
Sper ca te-am ajutat!
Alte întrebări interesante