Limba română, întrebare adresată de alecsandru989, 8 ani în urmă

scie o poveste zgomotoasa in care sa folosesti sunetele cling! bang!cucurigu!vaj!aha!vai!top-top​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de russuvictor90
0

Răspuns:

gg

Explicație:

ggggggggggggggggggffffffffgf

Răspuns de iam2maria
0

Răspuns:

intr-o dimineața de vara, eu și cu verișorul meu ne jucam. eram singuri acasă, iar mama se dusese pana în piață sa cumpere niște legume.

dintr-o data se aude soneria: cling, cling, cling! știam ca mama nu avea cum sa se întoarcă pentru ca ar fi avut cheile de la casa cu ea. coborând scările în fugă "bang bang bang bang bang", eu și Alex ajungem în fața ușii. soneria insista: cling cling cling! mă uitasem pe vizor, "aha!". în fața ușii se afla un cocoș cu o servietă lângă el. deschid încet ușa, până când cocosul ne zărise. strigând o data "cucuriguuuu" și ieșindu-i din ochi lasere roșii, cocosul ne azvârli intr-o lume dubioasă, plină de.... găini?! ce nai... adică vreau sa spun ce se intampla aici?

— Vai! zise Alex. Ce ne vom face?

— Ne vom întoarce pe unde am venit! Îl găsim pe acel cocoș și ne va trimite din nou acasă.

trebuie sa recunosc... găinile acestea sunt cam dubioase... zici ca merg la război! înarmate cu mitraliere pe câte o aripa, îți dădeau un sentiment cam dubios... dupa mers mult si auzind doar "top-top top-top" ore in sir multumita gainilor militare care mărșăluiau pe-aici, am dat si de cocoșul magic, care dorea sa ne faca rău. invartind in jurul nostru o frânghie "vâj vâj vâj", ne-a aruncat intr-o groapă.

imediat dupa cele intamplate am simtit ceva. Mama mă trezise ca sa mananc niste supa de gaina.

Alte întrebări interesante