Limba română, întrebare adresată de JustSimp, 8 ani în urmă

scoala pentru bine si rau rezumat. Am citit si celelalte rezumate dar daca imi puteti spune personajele si cine sunt si ce roo au si mai detaliat ce s a intamplat cand Sophie si acel print s au indrogostit!
va rog frumos. Dau coroana! ❤❤​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de at0at04
0

Agatha si Sophie sunt doau prietene bune.Intr-o zi fetele au fost rapite si duse pe un taram numit Scolala pentru Bine si Rau.Sophie visa ca o sa ajunga la Scoala pentru Bine,dar Aghata cu partea ei intunecata presupunea ca va ajunge la Scoala pentru Rau.

Cand lucrurile scapa de sub control Sophie se trezeste laScoala pentru Rau,iar Aghata la Scoala pentru Bine.Agatha se inegrase intre printese ,dar Sophie nu avea de gand sa ramana la Scoala pentru Rau.Aghata vazand ca prietena ei e nemultumita se hotarase se plece acasa,prima data Sophie fusese de acord,dar cu trecerea zilelor Sophie se indragostise de un print pe nume Tedros,asa ca nu mai dorea sa plece.

Aghata incerca tot posibilul sa-i desparta ,dar printr-o incurcatura Tedros,ajunse printul Aghatei.Sophie nici nu voia sa se uite la Aghata,dar intr-un sfarsit fetele s-au reimpacat.

Sper ca e ce trebuie!


JustSimp: si Reena si Chaddick
at0at04: Reena stiu ca era colega de camera a lui Aghata ,dar s-a speriat de uraciunea ei (reena era printesa)
at0at04: de Chaddick
at0at04: nu stiu
JustSimp: ok deci o sa presupun ca Beatrix era in scoala pentru bine cu Agatha
JustSimp: aghata*
at0at04: da
at0at04: aa,si lui Beatrix ii placea de tedros
JustSimp: ops. am inteles. si imi poti povesti finalul cartii si te las. Iti multumesc foarte mult!!❤❤❤
at0at04: Aghata cu Sophie s-au imprietenit ,Tedros era inca printul lui Aghata,dar Sophie cu Aghata ,dintr-o data disparusera.
Alte întrebări interesante