Limba română, întrebare adresată de Darius121205, 8 ani în urmă

Screi un eseu de 400 de cuvinte despre copilarie si modul in care pandemia o influenteaza(100 de puncte+coroana)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexiagavril2
2

Salut!

______________________

Eram un copil... unul ca oricare altul- o copilărie frumoasă din care făceau parte părinții, familia, prietenii și orice altceva ce însemna viață pentru un copil.

La început ingnoram orice avertisment sau informațue legată de această "pandemie". Pe atunci cuvântul acesta îmi era străin, dar asta înainte să își pună amprenta atât de tare încât să afecteze întreaga lume.

Masaca, pe care mi-am pus-o copil și am dat-o jos adoleacent, începuse să devină parte atât din uniforma școlară, cât și din vestimentația din afara casei mele. Nici în ziua de azi nu știu dacă acest obiect cu două elastice a fist o "binecuvântare" sau un " blestem", dar un lucru stiu sigur: că m-a despărțit de tot ce însemna fericire. Cei dragi din străinatate erau blocați dincolo de granițe, prietenii erau ca rupți din micile grupuri, iar strazile erau traversate doar de bieții câini înfometați și de câte o pană de vânt.

Din fericire, azi, când ne putem revedea în sfârșit față în față cu colegii la școală si ne putem îmbrățișa din nou rudele, sperăm la zile mai bune și mai frumoase, mulțumindui Creatorului pentru libertatea de a nu purta masca.

SPER CĂ TE-AM AJUTAT!

SUCCES LA TEME!


alexiagavril2: Coroană, te rog????
Darius121205: ms
Darius121205: cand imi apare iti dau
alexiagavril2: bine
Alte întrebări interesante