Limba română, întrebare adresată de alinatuchilus, 9 ani în urmă

Scrie bunicilor tai o scrisoare in care sa le povestesti despre o zi petrecuta la scoala . Utilizeaza verbe la modul supin . Va rogggg mutttt !!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de magdalenamaria01
15
                                              Dragii mei bunici,

     Azi a fost o zi de neuitat la scoala deoarece am avut de invatat la romana verbul iar eu l-am invatat si am luat un zece cu felicitari. Pentru maine avem de scris o compunere despre persoanele dragi mie iar eu v-am ales pe voi deoarece imi sunteti cei mai dragi. Azi am avut de vorbit prin intermediul desenelor bineinteles la ora de desen. Doamna diriginta ne-a dat sarcina de a face curat prin clasa deoarece urma sa vina doamna director in inspectie.La ora de germana am avut de cautat in dictionar si de completat cinci rebusuri.La biologie am avut de disecat o broasca mi-a fost foarte mila de ea .
     De fapt m-am apucat de scris aceasta scrisoare cu motivul  de a va multimi pentru tot ce faceti pentru mine si pentru a va multumi ca existati; daca voi nu a-ti fi , eu nu as mai putea zambi asa cum fac cand sunteti in preajma mea. De retinut ca va iubesc foarte mult. 
                                                                                                Cu drag, 
                                                                                          nepoata voastra


   

magdalenamaria01: sper sa te ajute
Alte întrebări interesante