Limba română, întrebare adresată de broathermen, 9 ani în urmă

scrie ce ai dori sa inventezi pentru ca oamenii sa aiba viata mai frumoasa

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Valush
1
Eu as vrea sa construiesc mai multe parcuri ,  ca toti copiii sa aiba unde sa se dezvolte , sa creasca , sa se joace , sa se distreze cu prietenii.
As construi mai multe firme, mai multe locuri, unde oamenii pot munci. Deoarece in ziua de astazi, majoritatea locuitorilor Romaniei pleaca in tari straine pentru a munci . 

Anonima2002: Frumoasa idee. :)
Răspuns de Anonima2002
1
Cutiuta de Minuni

Inventia mea care as vrea sa o inventez sau ar fi bine sau mi se pare super dar totusi imposibil este Cutiuta de Minuni.Aceasta idee mi-a venit inspirandu-ma din primul volum din romanul Ciresarii din basmul incadrat acolo.O cutiuta care sa aibe mai multe functii.daca iti este foame sa iti prepare orice.Daca esti sarac si n-ai haine sa-ti doresti pur si simplu cu adevarat si sa apara hainele pe care le-ai vedea intr-o vitrina. Cand mergi pe strada si vin niste hoti dupa tine cutiuta sa sune de urgenta primul om din apropiere spunandu-i sa vina in directia ta sa te ajute.Dar problema e ca ar trebui sa nu fie data pe mainele oamenilor care merita si care nu li se-ar inegri mintea la putere una cu doua si nu ar abuza de cutiuta.Asta este inventia mea imposibila.
Alte întrebări interesante