Limba română, întrebare adresată de calimanvladut28, 8 ani în urmă

scrie in 6-7 rânduri de ce este important mâncatul sanatos repede va rog​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de razvanmesina04
1

Răspuns:

In spatele une vieti active si solicitante trebuie sa existe intotdeauna un corp si o minte sanatoasa.Fie ca esti un om care dedica viata carierei sau o persoana care te concentrezi asupra vietii peronale fiecare zi vine cu provicari noi si sarcini.Toate aceste iti afecteaza alimentatia atit din punct de vedere a timpului disponibil si a orelor maselor cit si a continutul acestuia.Alimentatia joaca un rol extrem de important in mentinerea unui corp sanatos.

un prim pas spre o dieta echilibrata este stabilirea unui program stabil de mese.Apoi trebuie sa indentificam ce elemente trebuie introduse in alimentatie pentru a imple acestegoluri.Totodata trebuie samoderam consumul de nutrieti nesanatosi(grasimi,sare,zahar,etc.) limitind cantitatea si fregventa acestora

Explicație:

Răspuns de marika17
0
Sa mănânci sănătos este un beneficiu atât pentru minte cât și pentru corp. Mâncatul sănătos ne ajuta din mai multe puncte de vedere,îmbunătățindu-ne atât metabolismul,luând vitamine și proteine benefice pentru trup cât și mentalitatea ca reușim sa făceam ceva bun. Mâncatul sănătos nu implica doar legume și fructe,cât și carne pentru a lua proteine,brânza,oua,lapte pentru calciu,iaurt.cereale,ovăz etc.
Ceea ce înțelegem in final este ca,o viața sănătoasă implica toate aceste lucruri combinate proporțional pentru a avea de toate și a nu duce lipsa de nimic,consumând in cantități potrivite .


Am scris puțin mai mult
Alte întrebări interesante