Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Scrie in 8-10 enunturi , despre spotul tau preferat (football)


Stefy999: Eu sunt pasionat de football . Am concurat cu multe echipe adverse si poate ca am avut putine emotii dar le-am invins si la sfarsit am castigat ! Am un antrenor foarte atent cu noi si poate ca fac acest sport si de dragul lui.
Stefy999: Sunt atat de atent cand practic acest sport. Si atunci cand am minga la picior simt o adrenalina atat de puternica . Cand sunt pe teren simt ca sunt la mine acasa. Am pierdut uneori dar asta nu inseamna ca ma voi da batut . Cand pierd ma gandesc ca data viitoare vom castiga . Mereu cand castigam merg si sarbatoresc cu echipa. Acesta este sportul meu favorit!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Banos
4
hobby-ul meu preferat este fotbalul pentru că este un sport frumos. Acest sport poate fi practicat de la o vârstă fragedă. Forța și de viteză sunt două lucruri foarte importante în fotbal. În România există prea multe Academy și care sunt gata să primească tinerele talente. Fotbalul este un joc complex, cu multe reguli. Mulți tineri sunt atrași de sport, deoarece salarile sunt foarte mari, dar, în plus față de aceasta ai nevoie de munca, talent, va fi și sacrificiu.
Răspuns de machemacelaru
1
Sportul meu preferat este fotbalul,de mic copil mi-a placut sa ma joc fotbal.Tin minte ca adeseori ieseam in fata blocului si ma jucam fotbal cu prietenii pana seara tarziu.Si atunci cand intram in casa frant de oboseala si mama ma certa eu ii repetam mereu aceelasi lucru:''Intr-o buna zi nu o sa ma mai certi,intr-o buna zi o sa ajung un mare fotbalist,si atunci vei fi mandra de mine".Si de atunci din copilarie eu ma antrenez zi de zi, deoarece stiu ca trebuie sa fiu perseverent daca vreau sa fiu cel mai bun fotbalist.
Alte întrebări interesante