Limba română, întrebare adresată de xiaodejunie, 8 ani în urmă

Scrie, in 80-120 de cuvinte, rezumatul textului 1. Croitorul de cărți de Monica Pillat.
Nu ştii nu răspunde!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nicoletageorgianapet
159

Răspuns:

În librăria S era multă agitație deoarece acolo urma sa dea autografe debutanta. Pe lângă personalul librăriei s-au adunat voluntari care au pus umărul la treaba. Persoanele dinăuntru erau coordonate de Claudiu Van.

După un ceas de lucru lumea da năvală în librărie ,veniseră atrasă de editura norocoasă care făcea reclama de doua săptămâni spunând xa lansează un "text-model". Însă punctul de atracție era vitrina care ofere un spectacol inedit. Printre volumele expuse se plimba un motan care semăna cu cel de pe coperta jurnalului deși nu apărea nici un motan in scriere. Imaginea motanului a prins la public qsa ca persoanele care treceau se opreau de curiozitate pana au format o coada la ușa librăriei.

Flavia se speie când vede atâta lume și vrea sa plece dar Van o i-a și merge spre o întrare laterala . Lumea când ii vede încep sa ii aplaude iar ei se înclină apoi se aseara împreună cu editorul șef la masa .

Librarul șef începe un discurs de bun venit și de mulțumire apoi și Flavia.

Fata se asera la o masa și începe sa dea autografe in timp ce prime buchete de flori .Din când în când mai ridica privirea și vede ca este întuneric și librărie se golește și dintr-o data veni un cititor cu cartea la piept în timp ce înainta spre Flavia. Ochii lui au scaparat ciudat când i-a întins exemplarul pentru a-l semna cu numele Mihnea Fardopol.


nicoletageorgianapet: atunci fa-l tu mai bine decât mine
adda1707: pe care
adda1707: k idee
hopanelufrumuselu78: k idee
hopanelufrumuselu78: ;))))
Utilizator anonim: mulțam mult
solderea04: cp
daviddaraban827: mss mult
Alte întrebări interesante