Limba română, întrebare adresată de andreimegand, 9 ani în urmă

Scrie,în caiet,o compunere de 80-150 cuvinte,în care sa povestesti o întamplare petrecuta în timpul unei excursii. Vei folosi cel putin patru verbe din lista de mai jos la imperfect si perfect compus:
a vedea,a stabili,a ajunge,a se bucura,a rămâne,a caltori .Dau coronițe și multe puncte va rog îmi trebuie pentru mâine

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
26
Eu împreună cu familia mea am stabilit să mergem într-o excursie la munte ca să ne relaxăm. De obicei noi stabileam excursiile cu câteva zile înainte. Noi am călătorit în multe locuri dar excursia noastră preferată este cea de la multe. Eu călătoream când eram mică și la mare, dar acum nu o mai fac aproape deloc. Mă atrage mult mai mult multele. Când am ajuns mă bucuram foarte mult de aerul proaspăt și curat. Și părinții mei s-au bucurat la fel de mult. Începusem să ne plimbăm când am văzut o căprioară gingașă și plăpândă care rodea cu dințișorii ei mici coaja unui mic copăcel. Am încercat să mă apropiu de ea dar imediat ce a văzut că mă îndrept spre ea a fugit și imediat a dispărut printre copaci. 
La apusul soarelui a venit vremea să plecăm acasă deși dacă ar fi fost după noi rămâneam acolo timp de o săptămână sau chiar mai mult. În drum spre casă am vorbit despre tot ce am văzut minunat în excursie.

andreimegand: MERISI M AI SALVAT
Utilizator anonim: Cu plăcere! ❤
andreimegand: COMPUNEREA ESTE SUPER
andreimegand: BRAVO
Utilizator anonim: Mulțumesc mult! Mă bucur că îți place și că te.am putut ajuta! :) :*
Alte întrebări interesante