Limba română, întrebare adresată de larissapriamus, 8 ani în urmă

Scrie in minim 10 randuri cum crezi ca va arata scoala in 2050. Multumesc

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anamaria1744
2

Răspuns:

In 2050, ca si in 2020, școala va putea continua online deoarece tehnologia va avansa. Însă scoala, in conditii normale ar putea fi slab dezvoltata, in conditii online nu va iesi nimic.Insa, daca se vrea scoala in condiții normale ar putea fi mult mai dezvoltată decat este acum, materia va fi mult mai grea ,cum e in prezent fata de pe timpul părinților noștri.

Răspuns de Romanu22
2

Răspuns:

Scoala viitorului

Explicație:

In opinia mea,scoala in anul 2050 probabil va arata mult mai diferita decat arata astazi,dar totusi esenta scolii va fi pastrata.

Scopul scolii este acela de a pregati tanarul invatacel pentru ceea ce urmeaza mai departe,pentru studiile universitare sau poate,pentru anumite cursuri de formare la care acesta ar vrea sa participe.Aceasta este esenta scolii,iar acest lucru trebuie pastrat.

Orele sustinute in mod fizic,nu online,consider eu ca vor fi pastrate,deoarece relatia elev-profesor,capacitatea profesorului de a-si da seama daca clasa a inteles informatia transmisa sau nu si desigur,relatia afectiva care se dezvolta intre membrii clasei nu pot fi formate pe platforme online.Aceste mici atribute formate in scoala sunt foarte importante deoarece pregatesc scolarii pentru diferite situatii de relationare in societate.

Totusi,consider ca de exemplu,programele scolare vor fi usor schimbate.Obiectivele operationale pe care profesorii le urmaresc ar putea fi putin diferite,pentru a putea educa,din punct de vedere etic,de exemplu, mai mult scolarii micuti,din primii ani din ciclul gimnazial.De asemenea,cred ca poate se vor introduce mai multe discipline importante pentru pregatirea in viata a studentului,nu doar pentru pregatirea academica.Acesta ar fi un punct important de atins si sunt sigur ca se va lua in vedere in anii urmatori.

In concluzie,eu consider ca scoala va fi schimbata,dar nu in totalitate.Unele puncte merita schimbate si imbunatatite,dar altele trebuie lasate exact asa cum sunt,pentru ca sunt deja cat se poate de imbunatatite.

Alte întrebări interesante