Limba română, întrebare adresată de LIVIA111145, 9 ani în urmă

Scrie in opt enunturi, un text coetent la tema: Muzica este vesnica.
Respecta conditiile:
- descrie interpretul preferat /formatia preferata
-argumenteaza
-formuleaza concluzii

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Emrys
16
Muzica este vesnică,vie,şi regeneratoare dintr-o sumedenie de motive!
În primul rând,muzica este veşnică,deoarece ea a apărut încă din vremurile biblice,unde se cânta atât vocal cât şi instrumental,goarne,trompete,alăută,până în prezent! Ea nu a fost folosită doar în religie,ci în special pentru a distra publicul,şi al binedispune mai ales sufleteşte,având un un impact mare asupra spiritului şi emoțiilor,tocmai de aceea apărând pe parcurs genurile muzicale! Pentru mine genul muzical preferat este(...)
În al doilea rând,muzica nu numai că este veşnică,fiindcă va dăinui,ci este şi vie şi regeneratoare,deoarece tipul de muzică pe care îl asculți te influențează ín bine sau în rău şi îți trezeşte senzați. De exemplu,trupa/cântărețul meu preferat(dai nume,descri) are nişte piese care pentru mine au un mare impact,mă relaxează şi îmi dau stare de bine,şi mă ajută să trec peste probleme (spui nişte piese,cum te simți).
În concluzie muzica nu numai că te relaxează sau întristează,având mare impact emoțional,dar e şi veşnică,deoarece lumea va dori mereu să o asculte.

Alte întrebări interesante