Limba română, întrebare adresată de simona1231, 9 ani în urmă

scrie o compubere de 15-20 de randuri in care sa faci portretul unei persoane din viata reala de zi cu zi sau un personaj care te impresioneaza ajutatima


simona1231: va rog sa ma ajutati

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de diiarebee05
1
Ea este Mara. Prietena mea cea mai buna. Este o fata simpla,draguta,frumoasa,respectuoasa,amabila si buna la suflet. Suntem prietene de multi ani si in acesti ani,am invatat ceva de la ea. Sa ierti,sa ajuti si sa fii buna cu oamenii. Are doar 14 ani,dar parca ar fii un adult. Este matura cand trebuie iar..in rest este copilaroasa. Are 1,55 inaltime,par galben ca soarele,pielea alba ca zapada, ochii verzi ca iarba,gura mica,nas mic si urechi mici. Este asa draguta,si o iubesc foarte mult. Mereu ajuta oamenii. Pe langa toate astea,este o persoana foarte frumoasa. Toata lumea o iubeste. E frumoasa trupeste cat si sufleteste. Este o persoana minunata. Ma bucur ca este prietena mea si ca face parte din viata mea. O persoana extraordinara. Niciodata nu a facut nimic rau si mereu a ajutat unde a fost cazul. Nu este ca alte fete. Este o fata simpla. De ziua ei,cumpara oamenilor saraci mancare. Cand vede un animal fara adapost,il ia si il duce la adapostul de animale din oras. Cand vede un om mai invarsta pe strada, il ajuta cu orice are nevoie. Iubeste mult oamenii cat si animalele. Are o pisica si 2 caini. Invata bine la scoala iar cu bursa primita, ajuta copiii de la orfelinat cu alimente si jucarii. Mara,pentru mine este un model. O fata exceptionala. O consider o sora si o iubesc mult. Ea, este modelul meu in viata.

( sper ca te-am ajutat,poti pune orice nume vrei tu,nu neaparat Mara si poti sa modifici tu unde vrei daca nu iti place. Eu doar ti-am dat un model. :*)



Alte întrebări interesante