Limba română, întrebare adresată de angelabalan56owmsl2, 8 ani în urmă

scrie o compunera de 15 randuri in care sa povestresti o intamplare imaginara sau reala petrecuta alaturi d bunica sau bunicul tau

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AdriEle
0
Stăteam liniștită alături de micuțul Patrocle în poalele calde ale bunici mele. Îmi amintesc parca ar fi fost ieri dar... a fost acum mulți ani. Zilele de toamna petrecute sub stejarul bătrân pe care îl priveam ca pe un bun prieten, zecile de povesti pe care mi le spunea bunica, prăjiturile cu fructe pe care mi le gătea cu atâta iubire și îmbrățișările ei calde care îmi amânau orice suferință...

SPER CĂ TE AM AJUTAT!!!
Răspuns de AnneMary10
2
Era o zi frumoasa si calduroasa de vara. Stateam in hamacul din curte si ma gandeam la bunica mea. Imi era tare dor de ea. Nu o mai vazusem de la Paste.
Am luat telefonul din casa si am sunat-o ca sa vad ce mai face. I-am spus ca abia astept sa o vad, iar ea mi-a propus sa vin cateva zile la ea ca sa ne petrecem timpul impreuna.
Mi-am facut bagajele, iar mama m-a dus pana la bunica acasa. Casa ei era la o ora indepartare de a noastra.
Cand am vazut-o am fost foarte bucuroasa. Mereu cand vin la ea ma primeste cu multa iubire, imi face reteta ei de prajituri magnifica si nu ne plictisim nici macar un minut.
De data asta, a fost la fel de minunat. Cu siguranta o sa mai vin si altadata!


Aici sunt mai multe randuri, dar pe caietul tau cred ca o sa fie in jur de 15.
Alte întrebări interesante