Limba română, întrebare adresată de dariatt, 8 ani în urmă

scrie o compunere argumentativa plecand de la proverbul ,,Norocul si-l mai face omul și cu mâna lui,, vă rog,am nevoie urgent!


dariatt: de minim 10 randuri*
tudora75: eee iti pune profa un plus acolo ca ai facut mai mult =)
dariatt: :)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tudora75
1

,,Norocul si-l mai face si omul si cu mana lui,, sunt sigura ca ati auzit de aceste proverb, asa-i? Pai astazi am sa va prezint cum micul Tommy si-a indeplinit visul incepand de la acest proverb.

Micutul era doar un copil de 8 ani care isi dorea foarte mult o masina electrica de curse. Totusi acesta era prea mic ca sa conduca o asa monstrozitate de masina.

Zi si noapte el visa la acea masina, totusi parintii lui erau asa de neciopliti si rai incat nici o masinuta de jucarie nu-i cumparau.

Asa ca aceste se gandi, intr-o zi de dimineata cand parintii lui nici nu erau treji, sa-si construiasca propria lui masina electrica de curse, de jucarie! Acesta gasi tot felul de materiale si lucruri de care nici nu avea nevoie. Lucra tot timpul cand parintii lui erau la munca la acea masinuta.

Pana cand intr-o seara tarziu la ora 10 cand acesta trebuia sa doarma, iar parintii lui erau franti de la munca si dormeau bustean, Tommy isi terminse masinuta.

Baietelul a lucrat atat de mult timp pt o masinuta asa de mica. Totusi acesta era fericit...

Vedeti voi copii, puteti si voi sa va faceti singur norocul, trebuie doar sa sperati si sa munciti din greu. Nimic nu e gratis!

(Sper ca te-am ajutat <33)


dariatt: multumesc multtttt
Alte întrebări interesante