Studii sociale, întrebare adresată de steleamelissa, 8 ani în urmă

Scrie o compunere cu minim 3 alineate despre importanta urmatoarelor obiecte:
-Cartile
-Parcul/Locul de joaca
-Scoala
-Jucariile

IMPORTANT! COMPUNEREA TREBUIE SA AIBA INTRODUCERE,CUPRINS SI INCHEIERE! CUPRINSUL POATE CONTINE MAI MULTE ALINEATE!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de CircusBabyRomaneasca
1

Importanta cartilor,parcului,scolii si jucariilor sunt esentiale in viata unui om.Acestea sunt cele mai dea intalnite obiecte sau activitati ce be relaxeaza si ne pot oferi o terapie.

Paragraf I

Cartile sunt importante pentru recoltarea unor informatii ce pe viitor ne pot ajuta in cursul vietii in unele gasind o morala.Datorita cartilor noi putem chiar sa ne dezvoltam imaginatia si cultura generala.Noi vom putea conversa despre multe subiecte datorita cartilor ce ne dezvolta cultura generala si ne stimuleaza.

Paragraf II

Parcul si locurile de joaca relaxeaza asa incat noi sa fim zen si sa luam aer curat.In parc putem practica sporturi ce ne ajuta la o alimentatie sanatoasa si sa inspiram aerul curat al naturii.In general toti parintii si copiii vin in parc pentru a se relaxa.Locurile de joaca sunt special pentru copii.Ei au nevoie si de un loc in care sa se joace comunice si sa interactioneze unu cu altu.Ei in acest mod isi creaza o viata sociala ce este esentiala in viata unui om.

Paragraf III

Scoala, deobicei copiii urasc scoala, psihologii spun ca poate au avut niste experiente neplacute sau datorita parintilor sau atitudinii profesorilor/parintilor.Scoala este destul de importanta pentru cunostiintele noastre.Din aceste materii 30% te pot ajuta in viatza ,iar restul sunt pentru expansiunea culturii generale.Scoala este un cadru didactic unde copiii sunt invatati lucruri noi si nemaipomenit de interesante.

Aproximativ 8.5/10 copii urasc scoala.

Paragraf IV

Jucariile sunt special facute pentru copii.Acestea iri dezbolta imaginatia si te ajuta sa iti imagibezi o conversatie educandute sa porti o conversatie cu oricine.Fetitele si baietii se joaca cu papusi, masini ,lego,etc.

Aceste obiecte sunt create pentru a ne stimula imaginatia si pentru a ne relaxa si distra.

Din aceste puncte de vedere am observat ca aceste aspecte sunt importante in viata unui om.Toti avem nevoie de aceste obiecte in viata noastra pentru a trai viata intr-un mod corect.

Alte întrebări interesante