Limba română, întrebare adresată de ferenczedina2006, 8 ani în urmă

Scrie o compunere cu titlul,,Cea mai importantã valoarea umanã".​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de biancaanemary09
1

Răspuns:

Cea mai importanta valoare umana

Demnitatea, mulți o au dar nu toți dovedesc ca o merita. Demnitatea este lucrul de care ești mândru, atunci cand ești mândru ca ești demn de a fi șef, un lider Demnitate-Multi o au dar nu toti dovedesc ca o au. Demnitatea este lucrul de care esti mandru, atunci cand esti mandru ca esti demn de a fi un sef, un lider.

A avea demnitate mai înseamnă si care are o autoritate morala, ca este o persoana care știe bine si poate sa ii învețe si pe ceilalți aceleași valori morale.

Cu demnitatea nu te naști, in schimb o dobândești pe parcursul vieții, învățând din propriile greșeli sau greșelile altora

Sa ai demnitate înseamnă ca si atunci cand ocupi un loc important pe scara societății si iti îndeplinești atribuțiile la cel mai înalt nivel cu mândrie si cu satisfacție pentru ceea ce ai realizat

Explicație:

Sper ca te-am ajutat, o seara frumoasa!


ferenczedina2006: Mulțumesc frumos!
Răspuns de dumiadelina
0
Valoarea umană cea mai importantă e iubirea.
Omul fără iubire trăiește in război. Cine nu știe ce înseamnă “a iubi” înseamnă ca nu are sentimente. De obicei persoanele care nu au iubire in suflet, înseamnă ca sunt persoane mereu singure. Chiar si o Albina ar putea sa te iubească dacă ai iubio si tu pe ea. Iubirea nu e nu mai dintre doua persoane,dar mai e si iubire fata de carte,iubire fata de arta,iubire fata de animal,iubire fata de patria proprie.
Iubirea nu o poți găsi oriunde, așa ca prețuiește o arunci când o ai.

Sper ca a fost de folos<3

ferenczedina2006: da,mulțumesc!
Alte întrebări interesante