Limba română, întrebare adresată de nataliamakove, 8 ani în urmă

scrie o compunere cu titlul De sărbători structura:introducerea,cuprins,incheiere​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ionelaserban7488
0

Răspuns:

De Sărbători

Cred ca toți așteptam în fiecare an luna decembrie sau luna cadourilor,așteptam sărbătorile și acea căldură sufletească.

Imaginați-vă doar,acasa unde e cald și bine, o cana cu ciocolată calda sau ceai, mirosul acela de clementine absolut minunat sau mirosul de mere cu scorțișoară, făcând bradul alături de familie și decorand casa cu fel și fel de decorațiuni de craciun iar pe fundal colinde minunate.Nu cred ca exista om căruia sa nu-i placa asta.

Acum ca v-ați imaginat asta,imaginați-vă acel moment când vin sărbătorile și trebuie sa luam cadouri celor dragi,ne gândim și tot ne gândim ce sa luam,ne ducem la multe magazine pana sa găsim cadouri cât mai speciale și reprezentative.

Gândiți-vă că părinții noștri încearcă sa ne ia ceia ce ne-am dorit,si ca fac tot posibilul sa ne facă fericiți când luăm cadourile de sub brad și le deschidem.

De dăruit dăruim, iar la rândul nostru primim cadouri minunate de la cei dragi.

Apoi urmează trecerea dintre ani,revelionul,e o nebunie.Mamele noastre sau bunicile noastre fac fel și fel de preparate delicioase,pe lângă preparatele lor,pe masa se va afla sucuri,băuturi si șampanie.Noi ne îmbrăcăm cat mai frumos și extravagant,punem muzica și petrecem iar la doisprezece noaptea ieșim și dăm cu artificii care luminează tot cerul în toate culorile.

Alte întrebări interesante