Ed. tehnologică, întrebare adresată de htptbadgirl, 8 ani în urmă

Scrie o compunere cu titlul In Excursie in care sa se regaseasca toate momentele subiectului si un pasaj descriptiv
Dau coroana!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de artemisxx
0

IN EXCURSIE

Era dimineata. Nu am stat sa ma uit la ceas,insa era destul de devreme,incat afara inca era intuneric. Brusc,mi-am amintit ca astazi am excursia mult asteptata. Pentru mine lucrul asta era ceva nou,avand in vedere ca nu era una oarecare. Nu era acel tip de excursie in care mergi de atatea ori cat si dureaza. Nu,aceasta era una speciala,pentru ca se afla in alta tara,Grecia.

Grecia este tara mea preferata,deci eram extrem de nerabdatoare sa pot ajunge acolo,mai ales ca stiam si multe informatii despre ea. Mitologie,istorie,clima,totul!

Iau repede micul dejun si ma pregatesc sa ma urc in masina,catre aeroport.

Ajunsa acolo,imi vad ceilalti colegi discutand. In sfarsit ma uit la ceas: 6:35. Din cate se vede,am ajuns destul de devreme!Poate ca de aceea nu simteam nevoia sa ma grabesc,o am in instinct. Ma duc la prietenii mei:

- Buna! Si voi sunteti incantati ca vom merge in excursie aici?

- Da,foarte mult! Mai ales ca este o tara atat de frumoasa!

- Chiar este!am spus eu.

- Pe mine unul ma plictiseste,zise un alt coleg.

- De unde stii? Nici macar nu ai fost vreodata acolo pentru a-ti da cu parerea!

- Bine,bine,hai sa nu ne certam asa de dimineata! Am rasunat eu,incercand sa calmez spiritele.

Intr-un final,ne-am urcat in avion si dupa ore bune am putut ajunge. Ne-am cazat la cel mai apropiat hotel de 4 stele. Eu stateam in camera cu Alice,cea mai buna prietena a mea.

Hotelul respectiv era uimitor! Totul atat de curat si alb,mai ca voiai sa stai pe vecie acolo!

Diriginta noastra intrase in fiecare camera si ne-a anuntat sa ne pregatim sa mergem la plaja,pentru a face cateva activitati acolo. Eram atat de incantata! Plaja din Grecia..presupun ca e foarte frumoasa!

Ajunsi acolo,toti au inceput sa se joace,unii se aventurau in apa,altii faceau castele de nisip,iar altii adunau scoici.

Nu pot exprima in cuvinte cat de frumos era locul respectiv..marea era atat de albastra,ma intreb daca si Poseidon,zeul marilor se afla in ea!Cerul era limpede,nisipul atat de curat,iar pescarusii pareau prietenosi. Era o plaja de vis!

Acum,va dati seama ca nu am fost doar la plaja,am fost si in multe alte locuri! Unde totul era atat de mirific,nici nu ai spune ca locurile acelea erau locuite de oameni,mai degraba de niste zane,sau alte creaturi mitologice.. Totul era superb!

Ajunsa acasa,le-am trimis scrisori si celorlalti prieteni ai mei ca sa poata vedea cum a fost excursia in Grecia! Le-am trimis si fotografii,ca sa poata observa minunatiile ei.

Aceasta vizita nu o voi uita prea curand. A fost o excursie minunata!

Alte întrebări interesante