Limba română, întrebare adresată de adrianpapp644, 8 ani în urmă

Scrie o compunere cu titlul la alegere in care sa aveti introducere cuprins incheiere

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de magdutzamagda417
0

Răspuns:

Vraja noptii

O data cu lasarea intunericului, parca toate fiintele se afunda intr-o tacere solemna care creeaza un sentiment straniu de implinire si visare.

Luna pare ca un strajer de nadejde peste intreaga suflare, luminand asemenea unui far dintr-un port imens. Uneori se auzea cate un sunet ascutit svos de catre o pasare de noapte, zdruncinand parca oceanul de tacere.

Eu m-am gandit sa petrec cateva ore sub cerul plin de stele. Acestea pareau ca niste licurici stralucitori. M-am asezat la geamul camerei mele si am privit cerul stralucitor. La fiecare secunda aparea o noua stea.

Ma uit prin. camera mea si ma cuprinde un fior rece. Unul care ma inspaimanta, dar imi ridic privirea spre cer si vad o stea cazatoare. Inchid ochii si-mi pun o dorinta. Zambesc doar gandindu-ma la dorinta aceasta, si la gandul pe care-l am inainte sa adorm si pe care astept sa mi-l implinesc.

Noaptea este un sfesnic minunat. Lumina furica a lunii iti ofera prilejul sa meditezi asupra multor lucruri pamantesti, dar iti ofera si sansa de a putea sa inveti ce inseamna frumusetile si valorile naturii, a tot ceea ce ne inconjoara.

Sper ca te-am ajutat, coroana plsss?

Alte întrebări interesante