Limba română, întrebare adresată de flavyusandrei, 9 ani în urmă

Scrie o compunere cu titlul ,,Scoica cea magica"

dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de popescumagdalen
1
                                        Scoica cea magica
  
 Odata, demut exista in lume un balaur fioros si nimeni nu-l putea invinge.Dar se spunea ca exista o cale: trebuie sa te duci la Zana ta Ursitoare si sa-i ceri sa iti arate harta spre Palatul de JAD, acolo trebuie sa ineplinesti multe sarcini propuse de rege, printre cele mai grele, iar apoi sa primesti o corabie pentru a ajunge pe Insula de Nicaieri, care era forte greu de gasit pentru ca existau numai pericole. Dar daca ajungeai acolo si urcai pe muntele Anus, puteai avea o snsa sa gasesti scoica cea magica ce putea sa-ti indeplineasca o dorinta.
   Regele Onus vea fata de maitat. O fata mai luminoasa decat soarele si mai frumoasa decat zeita Afrodita, ce se chema Ozana. Pentru ia multi printi s-au batut cu balaurul cel fioros, dar nimeni nu a izbutit,neavnd scoica ce-a magica. Dar un baiat pe nume Alan ce prinse drag de Ozana trecu prin toate pentru a ajunge la scoica cea magica, pentru al invinge pe balaur si pentru a ajunge la inima printesei Ozana. Si izbuti!
                                
                                           SFARSIT!


flavyusandrei: Multumesc
flavyusandrei: sunt putine greseli dar nu ii nimic
Răspuns de aostrovscaa481
0
era o familie foarte mare care se ducea la mare toata ziua.in familie erau 2 copii care doreau sa colectioneze multe skoici si pietri rare.                                          intro zi peste o zi ei acesti doi copii incintati au gasit o scoica rara si frumoasa si ea era deosebita,copii erau bukurosi ca au gasit aceasta scoika si sau laudat parintii sai.parintii bukurosi de copii sai au spus ca poate fi o scoica magica ori simpla,copii au crezut si au spus o dorinta si ia sa implini deodata,nimeni nu a crezut in scoica magika dar ei se straduiau so arate la altcineva dar si la prietinii lor.copii sau spus ca nimeni na sa arate la nimeni ca nune crede nimeni,vine mama si spune ca scoika aceasta trebuie sa fie in inima noastra si so uitam pe intotdeauna


flavyusandrei: mersi
Alte întrebări interesante