Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Scrie o compunere de 10-15 randuri cu proverbul "Bucura-te de ziua de azi!"
Va rog ajutati-ma!!!
Dau coroana!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de larageorgiana
1

Răspuns:Într o zi am decis sa merg altuti de o prietena la munte. Urma sa plecam a doua zi.

Pe drum am spus povesti, ne am distrat foarte bine. Am ajuns la cazare, se insera, la intrare în hotel se afla un om sărac care stătea în fata ușii și cerșea. Unui barat i se făcuse mila și ii dariuse o haian si platindu i cazarea la hotel spunându-i,, Bucurate de ziua de azi "

Acel lucru a fost foarte frumos din partea lui. Când ne am întors acasă am povestit aceasta întâmplare ca fiind un exemplu

Nu știu dacă e buna, sper ca te am ajutat sau măcar poți sa te inspiri :))) :

Explicație:

Răspuns de mihaela20089
1

Răspuns:

Oh,uită-te pe fereastră,n-ui așa că-i minunat.Chiar dacă plouă,ninge,e însorit,e ceață etc. eu tot mă bucur...Știi de ce?Pentru că sunt acum în ziua de astăzi.În general o zi sunt doar 24h petrecute,dar defapt nu este așa,trebuie să apreciem și să ne bucurăm că suntem aici,lângă rude prieteni și familie,trebuie să nu irosim timpul făcând nimic pentru că nici o dată nu se știe când ne vom trezi sus lângă Bunul Dumnezeu fără semenii noștri,nu-i așa că sună îngrozitor?Păi de acea Domnul ne-a dat doar o viață,că să ne bucurăm de clipele frumoase cu familia,să muncim pentru succes și să ne bucurăm de fiecare clipă,secundă...Haideți să ne bucurăm de ziua de astăzi și să prețuim timpul ca pe un atotștiutor.

Alte întrebări interesante